Måltider

Servjgjbering av måltider på Skytterhuset.

Spisesalen er et hyggelig møtested for kolleger og venner over en god måltid.
Vi tilbyr næringsrike og smakfulle retter for enhver smak.

Se våre åpningstider her.


Dagens middag til kr 162,-

 

Middagen serveres fra buffèt.
Til hovedretter, valg mellom kjøtt og fisk med tilbehør, salatbar, dessert, juice, juice og kaffe er inkludert i prisen.

 

MENY UKE 3.

Mandag 16.01.18
Hovedrett kjøtt: Kjøttpudding med kålstuing og brun saus
Hovedrett fisk: Torsketunger med remulade og råkost
Dessert: Jordbærgele med vaniljesaus.

Tirsdag 17.01.18
Hovedrett kjøtt: Karbonader med potetmos.
Hovedrett fisk: Lettsaltet torsk med ertepure og eggesmør
Dessert: Gulrotkake.

Onsdag 18.01.18
Hovedrett kjøtt: Svinenakke med surkål og brunsaus
Hovedrett fisk: Røkt sei med gulrotstuing og bacon.
Dessert: Isbuffet.

Torsdag 19.01.18
Hovedrett kjøtt: Lasagne .
Hovedrett fisk: Fiskegrateng
Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus

Fredag 20.01.18
Hovedrett kjøtt: Hamburger "lag det selv" .
Hovedrett fisk: Seibiff med stekt løk og rømmesaus.
Dessert: Fromasj.

Lørdag 21.01.18
Hovedrett kjøtt: Entrecote med fløtegratinerte poteter og peppersaus
Hovedrett fisk: Dampet uer med grønnsakstuing 
Dessert: Isbuffet.

Søndag 22.01.18
Hovedrett kjøtt: Hvalgryte 
Hovedrett fisk:Dampet laks med agurksalat og rømme
Dessert: Dessertbord.

 

Med forbehold om endringer

For mer info om meny ta kontakt pr telefon 78422010.

Meny uke 52

 

MANDAG

Kjøtt: Kalvestek med brun saus og fløtepoteter

Fisk: Stekt breiflabb med rømmesaus

Dessert: Eplekake med pisket krem

 

TIRSDAG

Kjøtt: Ovnsbakt kyllinglår med stekte poteter

Fisk: Panert sei

Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus

 

ONSDAG

Kjøtt: Lasagne med brød og salat

Fisk: Fersk torsk med erter og bacon

Dessert: Iskrem

 

TORSDAG

Kjøtt: Braisert svinenakke med ovnsbakte amadine poteter

Fisk: Seibiff med løk

Dessert: Creme brule

 

FREDAG

Kjøtt: Biffsnadder med pommes frites

Fisk: Lettsaltet Torsk med gulrotstuing

Dessert: Pavlova

 

LØRDAG

Kjøtt: Biff med fløtegratinert potet

Fisk Bacalao

Dessert: Iskrem

 

SØNDAG

Kjøtt: Kalkunfilet med Rosenkål,  søtpotet og sjysaus

Fisk: Torsketunger med råkost

Dessert: Dessertbord

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner