Måltider

Deilig julemiddag hos oss i desember, fra kl 1500-2100.

Pris kr 285,- pr. person, barn opptil 12 år kr 150,- barn opptil 6 år kr 70,-.

Takeaway med dessert: kr 255,- pr.person. 

Søndag 25 november, lørdag 1 og søndag 2 desember, lørdag 8 og søndag 9 desember, søndag 16 desember. 

Ribbe med julepølse, svisker, rødkål og medisterkaker

-Pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe

-Lutefisk med ertestuing og bacon

-Hjemmelagd karamellpudding

-Riskrem med jordbærsaus

-Isbuffèt. 

Kaffe/te, vann og saft er som alltid inkludert.   

 

Vi kan også tilby dere privat lokale for julelunsj/middag.  Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. 

Spisesalen er et hyggelig møtested for kollegaer og venner over en god måltid.
Vi har alltid næringsrike og smakfulle retter, for enhver smak. Vi serverer skikkelig hjemmelaget middag, hver dag. 

Se våre åpningstider her.


Dagens middag til kr 165,- ( søndag t.o.m fredag)

Lørdag 185 kr 
barn opptil 12 år kr 82,- , barn under 6 år kr 36,-

Som take-away kr 148,- 

På vår buffèt vil du alltid finne variert, og vellaget husmannskost. Middagen serveres mellom kl.1530 og 21 hver dag. Drikke(kaffe/te/vann/saft) og dessert er som alltid inkludert. 

Velkommen til vårt middagsbord! 

MENY UKE 47

Med forbehold om endring.
MANDAG 19.11.18.
- Hovedrett kjøtt: Røkte koteletter med hjemmelaget potetmos og brunsaus.
- Hovedrett fisk: Fiskekaker med råkost og makaronistuing.
- Salatbar.
- Dessert: Bringebær mousse.
TIRSDAG 20.11.18.
- Hovedrett kjøtt: Snitzel med pommes frites og kryddersmør.
- Hovedrett fisk: Pannestekt torsk med løk/baconfett.
- Salatbar.
- Dessert: Sjokoladekake.
ONSDAG 21.11.18.
- Hovedrett kjøtt: karbonade med amadinepotet og soppstuing.
- Hovedrett fisk: Salt uer med stuede grønnsaker
- Salatbar.
- Dessert: Iskrem buffet.
TORSDAG 22.11.18.
- Hovedrett kjøtt: Lasagne med hvitløksbrød.
- Hovedrett fisk: Kveite med sandefjord smør.
- Salatbar.
- Dessert: Sjokoladepudding.
FREDAG 23.11.18.
- Hovedrett kjøtt: Biffsnadder med pommes frites.
- Hovedrett fisk: Urtestekt hyse med rotmos.
- Salatbar.
- Dessert: Gele med vaniljesaus.
LØRDAG 24.11.18.
- Hovedrett kjøtt: kylling Kiev med hvitvinsaus
- Hovedrett fisk: Lakse sommerfugler.
- Salatbar.
- Dessert: Iskrem buffet.
SØNDAG 25.11.18. OBS! JULEMIDDAG  :) 
- Hovedrett kjøtt: Pinnekjøtt og ribbe med tilbehør.
- Hovedrett fisk: Lutefisk med tilbehør.
- Salatbar.
- Dessert: Karamellpudding/ riskrem og jordbærsaus.
Pris for julemiddag kr 285,- pr stk. Barn inntil 6år kr 70,- pr stk. Barn fra 6 til 12 år kr 150,- pr stk. Takeaway med dessert kr 255,- pr stk.
Ha ei flott uke.:)

Ta gjerne kontakt med oss på TLF 78422010.

Ha ei kjempe flott uke 

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner