Måltider

Spisesalen er et hyggelig møtested for kollegaer og venner over en god måltid.
Vi har alltid næringsrike og smakfulle retter, for enhver smak. Vi serverer skikkelig hjemmelaget middag, hver dag. 

Se våre åpningstider her.


Dagens middag til kr 165,- ( søndag t.o.m fredag)

Lørdag 185 kr 
barn opptil 12 år kr 82,- , barn under 6 år kr 36,-

Som take-away kr 148,- 

På vår buffèt vil du alltid finne variert, og vellaget husmannskost. Middagen serveres mellom kl.1530 og 21 hver dag. Drikke(kaffe/te/vann/saft) og dessert er som alltid inkludert. 

Velkommen til vårt middagsbord! 

MENY UKE 3
med forbehold om endring.
MANDAG 14.01.19.
- Hovedrett kjøtt: Pølser med erterstuing og brunsaus.
- Hovedrett fisk: Stekt uer med urtesaus.
- Salatbar.
- Dessert: Sjokolademousse.
TIRSDAG 15.01.19.
- Hovedrett kjøtt: Biff Stroganoff med ris.
- Hovedrett fisk: Sei Cordon Bleu.
- Salatbar.
- Dessert: Semuegrynspudding med rødsaus.
ONSDAG 16.01.19.
- Hovedrett kjøtt: Svinebog med surkål og brunsaus.
- Hovedrett fisk: Seibiff med løk.
- Salatbar.
- Dessert: Iskrembuffet.
TORSDAG 17.01.80.
- Hovedrett kjøtt: BBQ ribbe med tilbehør.
- Hovedrett fisk: Fiskekaker med remulade.
- Salatbar.
- Dessert: Sjokoladepudding.
FREDAG 18.01.19.
- Hovedrett kjøtt: Kjøttboller med pasta og tomatsaus.
- Hovedrett fisk: Stekte torsketunger med løk.
- Salatbar.
- Dessert: Ostekake.
LØRDAG 19.01.19.
- Hovedrett kjøtt: Braisert lammeskank med ratatouille.
- Hovedrett fisk: Bakt steinbit med oliven og soltørket tomat.
- Siderett: Pølser og pommes frites.
- Salatbar.
- Dessert: Iskrembuffet.
SØNDAG 20.01.19.
- Hovedrett kjøtt: Fersk kjøtt med løksaus.
- Hovedrett fisk: Laks med rømme og agurksalat.
- Salatbar.
- Dessert: Dessertbuffet.

 

 

 Ta gjerne kontakt med oss på TLF 78422010.

Ha ei kjempeflott uke 

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner